Ton Hermans

Beleggingsrekeningen.nl helpt je graag met kiezen. Dat kunnen we alleen doen als banken en brokers ons ook sponsoren. Dit heeft echter geen invloed op onze teksten. In de reviews lees je onze eigen mening.

Today’s Vermogensbeheer belegt op maat voor particulieren. Wie minimaal 250.000 euro te beleggen heeft, kan bij de vermogensbeheerder terecht voor een modelportefeuille.

De modelportefeuilles lopen uiteen van zeer defensief tot zeer offensief. Heb je minimaal 500.000 euro beschikbaar, dan is ook een portefeuille op maat mogelijk. In beide gevallen begint beleggen bij Today’s met een persoonlijk gesprek.

Hoe werkt het?

Om te kunnen beleggen bij Today’s Vermogensbeheer heb je een beleggingsrekening nodig bij een depotbank: BinckBank of Interactive Brokers. Is je portefeuille eenmaal gevuld, dan kun je deze online en in de app volgen.

Wat kost het?

Afhankelijk van de invulling van de portefeuille bedraagt de beheervergoeding 0,00 tot 1,20 procent. Lopen de beleggingen via BinckBank, dan geldt daarnaast een bewaarloon van maximaal 0,20 procent.

De transactiekosten verschillen per depotbank.

Voor sommige portefeuilles geldt bovendien een prestatievergoeding van 6,05 tot 12,1 procent (incl. btw) over de nettotoename van het vermogen.

Speciale kenmerken

  • Persoonlijk advies
  • Onafhankelijk
  • Telefonisch bereikbaar voor vragen
  • Flexibel
  • Inzicht in beleggingen via een app

Door Redactie Beleggingsrekeningen

Kosten en kenmerken


Beheerkosten0,00 % - 1,20 %
Order € 1.000-
Order € 5.000-
Minimale inleg€ 250.000,-

» Bezoek website


> Vraag hier Today's Vermogensbeheer aan


Wat moet ik verder weten?

De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) houden toezicht op Today’s Vermogensbeheer. De vermogensbeheerders hebben een registratie bij het Dutch Securities Institute (DSI).