Disclaimer

Beleggingsrekeningen.nl kan niet instaan voor de juistheid van de op de website http://www.beleggingsrekeningen.nl voorkomende gegevens. Beleggingsrekeningen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade ontstaan door de afwezigheid of onjuistheid van de op deze website weergegeven gegevens. Aan de informatie op http://www.beleggingsrekeningen.nl kunnen geen rechten worden ontleend.

Producten aanvragen

Het ontvangen en afhandelen van productaanvragen wordt verzorgd door de diverse banken en andere financiële instellingen. Beleggingsrekeningen.nl heeft hier geen invloed op en de volledige verantwoordelijkheid ligt dan ook bij de desbetreffende financiële instelling.

Klacht

Hebt u een klacht over deze website of klopt er iets niet, laat het ons dan weten via ons contactformulier. Hebt u een klacht over uw financieel dienstverlener, dan dient u zich te wenden tot de desbetreffende dienstverlener. Alleen hij heeft een klantrelatie met u, wij hebben geen inzicht in uw gegevens.

Na de klacht

Hebt u een klacht ingediend bij uw financieel dienstverlener en komt u er nog steeds niet uit, neem dan contact op met het klachteninstituut waarbij de dienstverlener is aangesloten, bijvoorbeeld het Kifid.

Financiële disclaimer

Beleggingsrekeningen.nl is geen financieel adviseur en levert u dan ook geen beleggingsadvies. Wilt u financieel advies, neem dan contact op met een gecertificeerd financieel planner of andere specialist.

Beleggingsrekeningen.nl is in zijn oordeel niet volledig onafhankelijk. Van onder meer de volgende financiële instellingen ontvangen we een provisie: DeGiro, FlatexBinck, Lynx Brokers, Moneyou, ABN Amro, SNS, ASN Bank, Brand New Day, Nationale-Nederlanden, Centraal Beheer en Robeco.

De provisie wordt bijna altijd bepaald op basis van een vergoeding per nieuwe klant. Beleggingsrekeningen.nl probeert met zo veel mogelijk aanbieders afspraken te maken en de verschillen in vergoeding klein te houden om de onafhankelijkheid te waarborgen.

Beleggingsrekeningen.nl staat niet in voor de juistheid van de verstrekte gegevens. Lees altijd eerst de productvoorwaarden door voordat u een financieel product koopt. Lees ook altijd eerst de financiële bijsluiter.

Financiële producten dienen met zorg te worden gebruikt. Het verkeerd omgaan met beleggingsproducten kan tot grote verliezen leiden. Ga verantwoord om met uw geld en wees terughoudend in het aangaan van grote risico's en financieel krediet.

Dirk Folkerts
directeur Netcapital
e-mail: dirk.folkerts@netcapital.eu