Over ons

Wie zijn wij?

Beleggingsrekeningen.nl is een in beleggingsproducten gespecialiseerde vergelijkingswebsite.

De website wordt gemaakt door internetbedrijf Netcapital. We zijn geen onderdeel van enige bank of beleggingsinstelling.

Onze missie

Het aanbod van beleggingsproducten groeit hard. We willen een goede selectie tonen die relevant is voor een brede groep beleggers.

Beleggingsrekeningen.nl heeft als doel het zo eenvoudig en toegankelijk mogelijk aanbieden van op beleggers gerichte productinformatie. Wij doen dat zodanig dat bezoekers aan de hand van hun eigen criteria kunnen bepalen welk product het beste bij ze past.

In reviews geven wij onze inzichten en mening, maar we stellen ons daarbij neutraal op. Alle teksten worden geschreven door onze eigen redactie.

Sponsoring

De presentatie van producten op deze website wordt gesponsord door een aantal beleggingsinstellingen. Maar dit is niet van invloed op onze teksten. Onze zorgplicht voor consumenten staat voorop en we zijn goedgekeurd door toezichthouder AFM.

Individueel advies kunnen we helaas niet bieden.

Suggesties of opmerkingen?

Beleggingsrekeningen.nl wil graag jouw mening horen. Meld het ons als je tegen een inhoudelijke of technische fout aanloopt. De website wordt wekelijks geüpdatet, ook op basis van feedback. Heb je een tip, stuur deze dan via het contactformulier.

Adverteren?

Beleggingsrekeningen.nl biedt financieel dienstverleners de mogelijkheid om hun product gericht te tonen aan een relevant publiek. Wil je meer informatie over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Bezoek- en postadres

Beleggingsrekeningen.nl is als bedrijf in het KvK geregistreerd onder de naam Netcapital.

Bedrijfsnaam: Netcapital
Straatnaam: Spacelab 49
Postcode: 3824 MR
Plaats: Amersfoort
Land: Nederland

BTW Nr. NL855337953B01
Telefoon: 0641815487
KvK-nummer: 63657287
Fax nr: 0848316428
E-mail: dirk.folkerts@netcapital.eu