José Mast

Beleggingsrekeningen.nl helpt je graag met kiezen. Dat kunnen we alleen doen als banken en brokers ons ook sponsoren. Dit heeft echter geen invloed op onze teksten. In de reviews lees je onze eigen mening.

Jammer, dit product is niet meer verkrijgbaar. InDelta is recent overgenomen door W&O Beleggingsfondsen.

Kies een andere aanbieder van geautomatiseerd laten beleggen.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

InDelta biedt een negental indexfondsen aan, waarin je goed gespreid kunt beleggen. Kies je liever niet zelf, dan kun je ook inleggen in een modelportefeuille met een risicoprofiel dat bij je past.

Beleggen bij InDelta kan voor ieder doel, bijvoorbeeld je pensioen, de toekomst van je kind of de aankoop van een huis. Je kunt beginnen met ieder bedrag. Maandelijks inleggen kan ook.

Waarin kun je beleggen?

InDelta heeft indexfondsen met verschillende thema’s, zoals Noord-Amerika, Europa, Nederland, Azië, vastgoed, staats- en bedrijfsobligaties.

Kenmerkend is dat er geen bedrijven of sectoren zijn oververtegenwoordigd. Ieder fonds bevat vijftig effecten, elk voor een even groot deel.

Daarnaast zijn er drie modelportefeuilles: defensief, neutraal en offensief.

Wat kost het?

De beheerkosten bedragen 0,50% en de overige kosten 0,07%. Uit de overige kosten worden onder andere de jaarlijkse herweging en fiscale advieskosten betaald. Alle kosten zijn in de koers verwerkt. Transactiekosten zijn er niet.

Speciale kenmerken

  • Vrij opneembaar
  • Beleggen met oog voor duurzaamheid ('lichtgroen')
  • Extra goede spreiding
  • Ook voor ondernemers

Door Redactie Beleggingsrekeningen

Kosten en kenmerken


Beheerkosten0,50 % (plus 0,07 % overige kosten)
Order € 1.000€ 0,-
Order € 5.000€ 0,-
Minimale inleg€ 1,-
Totale lopende kosten (geschat) *0,57 %

» Bezoek website


> Ontdek hier meer over InDelta


Wat moet ik verder weten?

Vermogen van klanten wordt bewaard door de Stichting Juridisch Eigendom InDelta. Daar is het veilig in het geval van een faillissement.

InDelta is een merknaam van de beleggingsinstelling Fundshare Fund Management. Die bestaat sinds 2006 en beheert in totaal 32 beleggingsfondsen.

Een voorbeeld van de kosten

Kobus Obbink begint met beleggen met 5.000 euro en legt ook maandelijks 100 euro extra in. Er wordt 0,57 procent ingehouden op de koers van zijn fondsen. Dat kost hem het eerste jaar zo’n 32 euro (geen rekening houdend met het rendement).

* Verklaring tabel: voorbeeld van de totale jaarlijkse kosten van dit product bij 10.000 euro beleggen in een wereldwijd aandelen- of mixfonds met een gemiddeld risico.