Ton Hermans

Beleggingsrekeningen.nl helpt je graag met kiezen. Dat kunnen we alleen doen als banken en brokers ons ook sponsoren. Dit heeft echter geen invloed op onze teksten. In de reviews lees je onze eigen mening.

Een rekening openen bij Tradersonly is op dit moment niet mogelijk. De broker verwijst je door naar zijn eigenaar Lynx Beleggen (review).

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tradersonly is een Nederlandse broker die zich speciaal richt op de actieve belegger met de nodige ervaring.

Deze onlinemakelaar is zoals de naam al aangeeft alleen interessant voor beleggers die heel veel verwachten van een broker en voor wie tarieven erg belangrijk zijn.

Bij Tradersonly betalen zij uitsluitend transactiekosten, geen bewaarloon of andere kosten. Ook het openen van de rekening is gratis. Omdat de transactiekosten bijzonder laag zijn, is Tradersonly aantrekkelijk voor wie veel handelt.

Tradersonly biedt het geavanceerde handelsplatform van Interactive Brokers. Hiermee heb je toegang tot meer dan 100 beurzen voor aandelen, opties en futures. De broker is onder meer expert in Amerikaanse opties en futures.

Tradersonly is minder geschikt voor beginnende beleggers. Door de veelheid aan mogelijkheden en de beleggerstaal kan het platform complex overkomen. Daarnaast is minimaal 5.000 euro inleg vereist.

Waarin kun je beleggen?

  • Aandelen, opties en futures op 100 beurzen
  • ETF's en trackers wereldwijd
  • Sprinters, speeders, turbo's
  • Obligaties

Tijdelijke actie

Als je begint met beleggen bij Tradersonly, krijg je de eerste 500 dollar transactiekosten die je in de eerste drie maanden betaalt voor het handelen op de Amerikaanse beurs terug.

Speciale kenmerken

  • Geavanceerd en goedkoop beleggen
  • Professioneel en razendsnel platform
  • Goede helpdesk
  • Veel mogelijkheden (ook marginrekening, short gaan, effectenkrediet)

Door Redactie Beleggingsrekeningen

Kosten en kenmerken


Beheerkosten0,00 %
Order € 1.000€ 6,-
Order € 5.000€ 6,-
Minimale inleg€ 5.000,-

» Bezoek website


> Open hier een rekening bij Tradersonly


Wat moet ik verder weten?

Beleggen brengt altijd risico's met zich mee. Je beleggingen bij Tradersonly zijn wel beschermd. Ze worden tot 500.000 dollar gewaarborgd door de Amerikaanse toezichthouder SIPC. In Nederland staat Tradersonly onder toezicht van zowel de AFM als De Nederlandsche Bank. Zie ook het artikel Welke garantie heb ik als ik ga beleggen?

Een voorbeeld van de kosten

Trevor Smith heeft inmiddels voor 10.000 euro belegd via Tradersonly. Vandaag koopt hij voor 1.000 euro aandelen Euronext erbij. Dat kost hem 0,09 procent met een minimum van 6 euro. Hij betaalt voor deze transactie dus 6 euro. Voor andere instrumenten en beurzen gelden andere tarieven. Voor het beheer van zijn portefeuille betaalt hij niets.