José Mast

Beleggingsrekeningen.nl helpt je graag met kiezen. Dat kunnen we alleen doen als banken en brokers ons ook sponsoren. Dit heeft echter geen invloed op onze teksten. In de reviews lees je onze eigen mening.

Dit product kun je niet meer aanvragen. Binck is volledig overgenomen door Saxo Bank.

Saxo Bank lanceert mogelijk een vergelijkbaar product genaamd Saxo Wealthcare. Dit is echter nog niet beschikbaar voor Nederlandse klanten.

Bij Saxo Bank kun je wel zelfstandig beleggen. Lees hier onze review.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wil je je vermogen laten renderen zonder daar zelf tijd en moeite in te steken? Binck Select neemt beleggers dit werk uit handen. Experts gaan actief met je geld aan de slag, op zoek naar een optimaal rendement.

Aan de hand van onder andere je doelstellingen en beleggingshorizon kies je de meest geschikte beleggingsstrategie en het bijbehorende risico. Bij een positief rendement betaal je een prestatievergoeding over dit rendement. Dit stimuleert de beleggers van Binck om zich in te spannen.

Waarin kun je beleggen?

Binck belegt voor je in aandelen en in fondsen die een index van obligaties of aandelen volgen (ETF’s). Met behulp van software wordt je portefeuille dagelijks geanalyseerd. Bij een aanhoudende koersdaling verkoopt Binck de verlieslijdende onderdelen om er kansrijkere aandelen voor terug te kopen. Als die er niet zijn, gaat de opbrengst naar een (obligatie-)ETF.

Wat kost het?

De vaste beheervergoeding bedraagt 1,55 procent. Verder betaal je bij een positief resultaat maximaal 10 procent prestatievergoeding over de groei van je vermogen. Je betaalt deze vergoeding pas na het verrekenen van eventuele verliezen uit voorgaande jaren. In de koers van de ETF's zijn verder nog lopende kosten verwerkt van maximaal 0,13 procent.

Speciale kenmerken

  • Actief beheer van je portefeuille
  • Kiezen uit verschillende risiconiveaus
  • Geen verstand van beleggen nodig
  • Alles online beheren, ook via app
  • Relatiemanagers ook telefonisch en via mail bereikbaar

Door Redactie Beleggingsrekeningen

Kosten en kenmerken


Beheerkosten1,55 % + prestatievergoeding
Order € 1.000€ 0,-
Order € 5.000€ 0,-
Minimale inleg€ 100.000,-

» Bezoek website


> Ga verder naar Saxo Bank


Wat moet ik verder weten?

Let op: in 2021 is de naam Binck veranderd in Saxo Bank. Beleggingsrekeningen en portefeuilles worden overgebracht naar het Deense moederbedrijf van Binck. Lees meer hierover. Een nieuwe rekening open je alleen nog bij Saxo Bank.