Ton Hermans

Beleggingsrekeningen.nl helpt je graag met kiezen. Dat kunnen we alleen doen als banken en brokers ons ook sponsoren. Dit heeft echter geen invloed op onze teksten. In de reviews lees je onze eigen mening.

Als je maandelijks een vast bedrag opzijlegt, kun je met SNS Maxisparen een rentevergoeding krijgen. Het geld is altijd vrij opneembaar. Klanten met een SNS-betaalrekening kunnen extra rente vangen, deze biedt soms ook rente over een positief saldo. Check de rentestand.

Bij het online aanvragen van SNS Maxisparen geef je meteen aan hoeveel je maandelijks wilt sparen. Dat kan een bedrag tussen de 50 en 500 euro zijn. Je kunt dit bedrag later nog aanpassen, maar tussentijds extra geld overmaken kan niet. Als het drie maanden achter elkaar niet lukt om dit bedrag te sparen, zet SNS de rekening om naar Internet Sparen.

Je beheert de spaarrekening via internet of in de app. Je hoeft hiervoor geen bankrekening te hebben bij SNS, maar het mag wel. Dankzij de garantie van De Nederlandsche Bank is je spaargeld tot 100.000 euro beschermd tegen een faillissement.

Speciale kenmerken

  • Hogere rente voor SNS-klanten
  • Ook te openen voor een kind of voor twee personen
  • Volledig te beheren via internet en de app
  • Geld opnemen wanneer je wilt

Door Redactie Beleggingsrekeningen

Rente en kenmerken


Maximale spaarrente0,01 %
Rente-uitkeringPer jaar
Minimale inleg€ 50,-
VoorwaardenJa

» Bezoek website


> Vraag SNS Maxisparen hier aan!