Ton Hermans

Beleggingsrekeningen.nl helpt je graag met kiezen. Dat kunnen we alleen doen als banken en brokers ons ook sponsoren. Dit heeft echter geen invloed op onze teksten. In de reviews lees je onze eigen mening.

Heb je een bedrag van minimaal 2.500 euro dat je wel een tijdje kunt missen? Dan kun je het laten renderen in een termijndeposito van Credit Europe Bank. Hoe langer de looptijd, des te gunstiger de rente.

Deze Turkse bank biedt in Nederland spaarrekeningen en termijndeposito’s aan met looptijden tussen de 1 en 10 jaar. Als je een spaarrekening hebt bij deze bank, kun je al met 500 euro een deposito openen. Wil je op twee namen of op naam van een minderjarige sparen? Dan moet de gekoppelde internetspaarrekening op dezelfde namen of naam staan.

Jaarlijks ontvang je de rente op een gekoppelde spaarrekening. Kies je voor een looptijd van 7 of 10 jaar en zet je minimaal 20.000 euro weg? Dan is ook maandelijkse rentebetaling mogelijk.

Rente of extra bedragen bijstorten in het deposito is niet mogelijk. Ook geld opnemen voor het einde van de looptijd kan niet, of alleen in bijzondere omstandigheden.

Speciale kenmerken

  • Deposito op twee namen mogelijk
  • Ook te gebruiken als kinderspaarrekening
  • Ruime keuze uit looptijden, ook de wat langere
  • Relatief hoge rente

Door Redactie Beleggingsrekeningen

Belangrijkste kenmerken


Minimale inleg€ 2.500,-
Rente-uitkeringPer jaar
1 jaar0,01 %
2 jaar0,10 %
3 jaar0,20 %
5 jaar0,45 %
Maximale garantie€ 100.000,-

» Bezoek website


> Open hier een Credit Europe Termijndeposito


Over Credit Europe Bank

Credit Europe Bank is opgericht in 1994 en heeft een Amsterdams hoofdkantoor. De Nederlandsche Bank heeft de bank een vergunning verleend.