Ton Hermans

Beleggingsrekeningen.nl helpt je graag met kiezen. Dat kunnen we alleen doen als banken en brokers ons ook sponsoren. Dit heeft echter geen invloed op onze teksten. In de reviews lees je onze eigen mening.

Bij Centraal Beheer kun je bedragen voor verschillende termijnen vastzetten tegen een aantrekkelijke rente. Alles gaat via internet en de minimum inleg is 500 euro.

Zo kun je in diverse potjes sparen met geld dat je voor kortere of langere tijd niet nodig hebt. Gedurende de hele looptijd weet je zeker dat de rente niet omlaag gaat, maar ook niet omhoog. De looptijden variëren van 1 tot 20 jaar.

Hoe begin je een Rentevast Rekening?

De Rentevast Rekening kun je openen als je een Renteplusrekening hebt bij Centraal Beheer. Dat is een gewone online spaarrekening die je kunt openen op één of op twee namen. Vanuit deze spaarrekening kun je een onbeperkt aantal Rentevast Rekeningen aanmaken. Het leuke is dat je in Mijn Centraal Beheer meteen kunt zien wat het eindbedrag wordt.

Voor het einde van looptijd geld opnemen kan alleen bij overlijden, werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of schuldsanering. Wel kun je binnen 14 dagen na het openen de Rentevast Rekening weer terugdraaien.

Speciale kenmerken

  • Maandelijkse rentebijschrijving (niet opneembaar)
  • Zekerheid van een vaste rente
  • Rekening volledig beheerd via internet
  • Geld ondergebracht bij een solide bank en verzekeraar
  • Heldere productvoorwaarden

Door Redactie Beleggingsrekeningen

Belangrijkste kenmerken


Minimale inleg€ 500,-
Rente-uitkeringMaandelijks
1 jaar0,01 %
2 jaar0,04 %
3 jaar0,10 %
5 jaar0,30 %
Maximale garantie€ 100.000,-

» Bezoek website


> Zet hier je spaargeld op een Centraal Beheer Rentevast Rekening


Over Centraal Beheer

Centraal Beheer is onderdeel van Achmea.