Ton Hermans

Beleggingsrekeningen.nl helpt je graag met kiezen. Dat kunnen we alleen doen als banken en brokers ons ook sponsoren. Dit heeft echter geen invloed op onze teksten. In de reviews lees je onze eigen mening.

Met 500 euro open je bij ASN een deposito met een jaarlijkse vaste rente. Kun je 5.000 euro een tijdje missen, dan is ook een maandelijkse rente-uitkering mogelijk. Je ontvangt de rente op een bijbehorende spaarrekening.

Je kunt bij ASN online een deposito en spaarrekening openen. Dat kan op naam van jezelf, jezelf en een partner of een kind.

De rente blijft de hele looptijd gelijk. Geld bijstorten of opnemen kan alleen in uitzonderingsgevallen of door kosten te betalen.

ASN heeft een extra uitzonderingssituatie waarin je het geld kosteloos mag opnemen. Als je je woning gaat verduurzamen mag je het geld hiervoor gebruiken, net als bij aankoop van een eigen woning of bouwgrond. Verder komt het geld vrij bij werkloosheid, arbeidsongeschiktheid, schuldsanering en overlijden.

Speciale kenmerken

  • Je geld draagt bij aan een betere wereld
  • Keuze uit looptijden van 1 tot 10 jaar
  • Bekroonde voorwaarden door Moneyview
  • Geld komt vrij bij woningverduurzaming

Door Redactie Beleggingsrekeningen

Belangrijkste kenmerken


Minimale inleg€ 500,-
Rente-uitkeringPer jaar
1 jaar0,01 %
2 jaar0,01 %
3 jaar0,01 %
5 jaar0,01 %
Maximale garantie€ 100.000,-

» Bezoek website


> Begin hier met ASN Depositosparen


Over ASN Bank

ASN Bank is opgericht in 1960 en staat bekend om haar duurzame aanpak. ASN Bank is een handelsnaam van De Volksbank, waar ook BLG Wonen, Regiobank en SNS toe behoren.